Speak & Post Produktion

Speak & Post Produktion

Kling Klang Studiet løser alle former for speakopgaver i samarbejde med professionelle speakere og skuespillere. Uanset om du skal producere podcast, audiobog, “voice over” til reklamer, radiospot, e-learning, tegnefilm eller virksomhedspræsentationer, kan Kling Klang hjælpe med at finde den speaker, der matcher dit behov.

I Kling Klang Studiet har utallige speakere indtalt stemmer og med vores omfattende speakernetværk, kan vi caste den helt rigtige stemme til netop jeres opgave.

Studiets ansatte har tilbragt mange timer med at arbejde med musik og lyd til video, radio og film, hvilket giver os en sublim forståelse for kontekst og sproglig sammenhæng, der hjælper os i instruktionen af skuespillere og speakere.

Hvis du selv vil speake hjælper vi dig med manuskrift og indtaling, så du føler dig tryg og får opgaven løst professionelt.

I Kling Klang Studiet råder vi over de fysiske rammer, analoge og software mæssige værktøjer der skal til for at gøre din produktion bedst mulig. Alle visuelle medier har behov for et gennemarbejdet lyddesign. Lyden skaber det unikke og de stemninger, der kan være svære at kommunikere med billeder.

Mange naturlige lyde forvrænges i optagelsen, og der er ofte brug for at redesigne lydene eller genskabe dem via et lydeffekt bibliotek, så de lyder naturligt.  Alt fra 'fodtrin i grus' til stepdans, smasken, uret der tikker i baggrunden, fuglefløjt og skibet, der tuder i havnen.

Eksempel 'Time Changes' YouTube reklame for Let's Move You: