Polterabend

Indspil en polterabend CD og/eller Video i vores studie - det passer perfekt til jeres polterabend!

Når du skal indspille, starter processen med at I booker en tid, og vi aftaler hvilken sang I vil indsynge. Da vi har et meget udvalg af sange fra Bruno Mars, Beatles, Madonna, Rasmus Seebach, Kim Larsen, Marylin Monroe, Thomas Helmig, Anne Linnet, Lars Lilholt m.fl. kan I frit foreslå de sange eller kunstnere I gerne vil indspille. Såfremt vi ikke har den ønskede sang, forsøger at skaffe den.

Når I kommer i studiet er original versionen, karaokee versionen og teksten klar til jer. Først synger vi sangen sammen - alle sammen til original versionen. Derefter øver bruden gommen eller dem begge sammen til karaokee versionen. Så er vi klar til at gå i studiet for at give de første bud på sangen. Når indspilningen med solisterne er færdig kommer hele gruppen med ind i studiet og indsynger koret.

Til sidst brændes en CD, som I får med når I går herfra. 

Hvis processen ikke forløber som beskrevet for eksempel pga. nerver, fuldskab eller manglende X-Factor, håndholder vi processen, så I under alle omstændigheder får et resultat med hjem...

Hvis I vælger en Video indspilning med CD, starter processen med at vi filmer jer når I ankommer til studiet og under indspilningen. Vi leverer videoen ca. én uge efter indspilningen.