Podcast Produktion

Vil I også med på podcast bølgen ?

Flere og flere danske virksomheder bruger podcasts i deres markedsføring.

I Kling Klang Studiet får I en professionel vejledning, indspilning og redigering af jeres podcast. Vi sikrer top lydkvalitet og guider jer i processen. I får en lydfil klar til upload.

Din virksomhed ligger også inde med unik viden.

Podcasting er en virkelig god måde at iscenesætte den viden og ekspertise på.
Men det er ikke det eneste – der er masser af andre gode grunde til at anvende podcasts som kreativ markedsføring.

1. Med podcasts kan man komme i dybden med stoffet. Der er plads til fordybelse – på en helt anden måde end med video og tekst.
2. Lytterne kan lave noget andet, mens de konsumerer en podcast: Lydmediet indeholder den åbenlyse fordel, at lytterne kan lave andre ting som at køre bil eller gøre rent, mens de bliver klogere.
3. Podcast er et mere nærværende medie, end skriftlig kommuniktation er. Det er nemmere for lytterne at danne sig et indtryk af dig og din virksomhed, når de kan høre din stemme, end hvis dit navn blot er skrevet sort på hvidt.
4. Podcast er et medie i vækst: Forskere taler om ny guldalder for lydmediet.
5. Firmaer med podcasts skiller sig ud fra mængden.
6. Det er nemmere at få de unges opmærksomhed med gode podcasts. Ungdommen lytter mere til podcasts end den ældre generation. Således lytter en ud af tre af de 15-31-årige til podcast ugentligt.
7. Med en podcast får du indhold, der kan anvendes på mange platforme: Hjemmesiden, nyhedsbrevet, Facebook, LinkedIn, iTunes eller i egen app.

Ring eller skriv til Birgitte Rode og få mere information om jeres podcast indspilning.

Tel: 98 16 64 62 eller 40 36 64 62
Mail: br@kling-klang.dk