Teambuilding

Få et varigt minde fra firmafesten. En sjov oplevelse. Se en ny side af dig selv og dine kolleger. Kling Klang er åbent for events og sjove oplevelser når du skal  markere en vigtig begivenhed I firmaet, give dine kolleger en grænseoverskridende oplevelse, eller et sjovt indslag til et virksomheds arrangement. Som noget nyt tilbyder Kling Klang Studiet, at I kan få dagens teambuilding event foreviget på video.

En teambuilding session varer minimum 2 timer, og vi lægger vægt på at alle bliver engagerede i optagelsen og får mulighed for at afprøve sig selv indenfor den musikalske kompetence. Ofte viser det sig, at den der normalt har høj status i gruppen erstattes af andre, som pludselig viser helt nye sider af eget talent. Ved Teambuilding CD og Video, er der ca. én uges leveringstid før I modtager den færdige CD eller Video.

Drikkevarer kan købes på stedet. Der må gerne medbringes mad!

 

Eksempler på virksomheder der har gjort brug af Kling Klang Studiets Teambuilding service: Agri Nord, Nopa, Compagnion, Louis Nielsen, Aalborg Politi, Aalborg Erhvervsråd, Skalborg Kro, Seaport. 

 

Det Brune Punktum - Jeg Vil I Seng Med De Fleste (Agri Nord)

 

Ivan Pedersen m. Personale fra Louis Nielsens Teambuilding Session - "Når Det Grønne Blod Ruller"