Speak & Post Produktion

Kling Klang Studiet løser alle former for speakopgaver i samarbejde med professionelle speakere og skuespillere.Uanset om du skal producere podcast, audiobog, “voice over” til reklamer, radiospot, e-learning, tegnefilm eller virksomhedspræsentationer, kan Kling Klang hjælpe med at finde den speaker, der matcher dit behov.I Kling Klang Studiet har utallige speakere indtalt stemmer og med vores omfattende speakernetværk, kan vi caste den helt rigtige stemme til netop jeres opgave.

Studiets ansatte har brugt mange timer på at arbejde med musik og lyd til video, radio og film, hvilket har givet os en sublim forståelse af kontekst og sproglig sammenhæng. Dette hjælper os med at instruere skuespillere og speakere på en professionel måde.


Hvis du vil have hjælp til at indtale en speak, så hjælper vi dig med både manuskript og indtaling, så du kan føle dig tryg og få opgaven løst professionelt.


I Kling Klang Studiet har vi de fysiske rammer samt analoge og softwaremæssige værktøjer, der skal til for at gøre din produktion så god som muligt. Alle visuelle medier kræver et gennemarbejdet lyddesign, da lyden skaber det unikke og skaber stemninger, der kan være svære at formidle med billeder alene.


Mange naturlige lyde forvrænges under optagelsen, og der er ofte behov for at redesigne eller genskabe lydene ved hjælp af et lydeffektbibliotek, så de lyder naturligt. Alt fra "fodtrin i grus" til stepdans, smaskelyde, ure, der tikker i baggrunden, fuglefløjt og skibssirener, der tuder i havnen, kan genskabes på en professionel måde i vores studie.

Skal vi tale om din opgave?